Zlatan odbio 13 miliona funti od Manchester Uniteda
Foto: EPA

Novac želi zaraditi na fudbalskom terenu

Zlatan odbio 13 miliona funti od Manchester Uniteda

Zlatan Ibrahimović je odbio ponudu Manchester Uniteda da mu isplati 13 miliona funti, iako zbog povrede neće moći igrati.

Prema pisanjima engleskog The Suna, trener Uniteda, Jose Mourinho je saopštio Ibrahimoviću da želi aktivirati dodatnu godinu njegovog ugovora uprkos teškoj povredi švedskog napadača.

Međutim Zlatan ne vjeruje da bi bilo uredu prihvatiti takvu gestu, s obzirom da neće biti u mogućnosti da igra. 

Ovakav stav iskusnog napadača vjerovatno znači da je spreman završiti svoju epizodu na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ibrahimović će, nakon povrede koljena, navjerovatnije van terena provesti devet mjeseci, tako da neće moći igrati do sljedeće godine, a prema engleskim medijima on ne želi uzimati nikakav novac dok ga ne zaradi na terenu.

Sjajni napadač je prošlog ljeta sa Unitedom potpisao jednogodišnji ugovor uz mogućnosti produženja na još jednu godinu. A nakon odlične prve sezone, u klubu su odlučili prihvatiti Mourinhov prijedlog o aktivaciji ove klauzule, međutim, kako stvari stoje, Ibrahimović ipak neće prihvatiti ovo produženje.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije