Zlatan odlučio pobjednika
Foto: EPA

Ibra za novi trijumf PSG-a

Zlatan odlučio pobjednika

M. Šljivak

Fudbaleri PSG-a stigli su večeras do 20. pobjede u francuskom prvenstvu. Aktuelni prvaci su slavili kao gosti kod St. Etiennea s 2:0.

Zasluženo je tim iz Pariza stigao do nove pobjede. Imali su bolje šanse, više su prilika stvorili, ali su ipak uz dosta muke stigli do tri boda kod neugodnog domaćina.

Prvo poluvrijeme završeno je bez pogodaka, da bi ipak u 61. minuti PSG stigao do vodstva. Aurier je uposlio Zlatana Ibrahimovića, koji je pogodio za prednost od 1:0.

Bilo je do kraja još nekoliko pokušaja. U nadoknadi vremena ponovo je Zlatan na pravom mjestu za vodstvo od 2:0, te je tim iz glavnog grada Francuske upisao još jedan trijumf.

Ligue 1, 23. kolo:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

St. Etienne - PSG 0:2 (Ibrahimovic 61', 90+2')

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi