Zlatan uspješno operisan: Njegova karijera nije gotova
Foto: EPA

Prema riječima Ibrahimovićevog menadžera

Zlatan uspješno operisan: Njegova karijera nije gotova

Budućnost švedskog napadača je još uvijek pod znakom pitanja, ali Zlatan Ibrahimović i njegov menadžer Mino Raiola insistiraju na tome da će on nastaviti karijeru nakon oporavka od teške povrede.

Nakon teške povrede prednjih križnih ligamenata, Ibrahimović je podvrgnut operativnom zahvatu na koljenu, a prema posljednjim informacijama, zahvat je prošao uspješno.

Zlatanov agent tvrdi da se nakon operacije očekuje njegov potpuni oporavak.

"Zlatan Ibrahimović je uspješno operisan. Očekuje se njegov poptuni oporavak i njegova karijera se neće okončati zbog ove povrede", izjavio je Raiola.

"Zlatan je počeo sa rehabilitacijom u UPMC programu za sportsku medicinu u Pittsburghu, gdje će ostati pod nadzorom doktora."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On, ali i medicinski tim su trenutno nedostupni za intervjue. Više informacija će biti dostupno nešto kasnije", dodao je Ibrahimovićev menadžer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti