Zlatanov agent okončao dileme oko transfera u Manchester

Ibrahimović ne ide u United

Zlatanov agent okončao dileme oko transfera u Manchester

Zlatan Ibrahimović će uskoro biti slobodan igrač i moći će da bira svoj novi klub.

Iako se proteklih dana mnogo govorilo da će on preći u Manchester United, njegov agent Mino Raiola poručuje da to nije istina i da će svi ostati iznenađeni.

"Postoji neki klubovi u Engleskoj, neki u Evropi, ali izvan nje koji ga žele, a svi pričaju da ide u Manchester United, a to nije istina", rekao je Raiola i nastavio:

"Mogli bi se svi iznenaditi. Hoće li u penziju? Apsolutno ne. Ibrahimović je zvijezda, a klub koji ga dovede ne mora platiti odštetu. To znači da Ibra može dobiti ekstra veliku plaću. On je u dobroj poziciji što se pregovaranja tiče. Ne žurimo, vidjet ćemo koji će biti sljedeći potez. Idemo napraviti pravu stvar u pravo vrijeme".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Veoma zagonetan bio je agent najtraženijeg napadača ovog ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi