Zlatanova rečenica na švedskom je pomogla Manchesteru

Mourinho otkrio

Zlatanova rečenica na švedskom je pomogla Manchesteru

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović nije bio u stanju igrati veliko finale Evropa lige za svoj Manchester United protiv Ajaxa, ali je zato pomogao svom timu sa tribina, otkrio je Jose Mourinho.

Mourinho je nakon meča rekao da je život ponekad nepravedan, misleći na povredu Zlatana, ali je ipak otkrio da je njegov tim imao koristi od Šveđanina, iako on nije bio na terenu.

"Ponekad je fudbal nepošten, ponekad i život, to je baš nepravedno. Bila bi to sjajna večer da je Zlatan bio na terenu, u svojoj domovini, na stadionu na kojem će dobiti statuu, u meču svog prvog stranog protiv sadašnjeg kluba. Ipak, on je 'igrao' u finalu. Igrao je na štakama uz Roja, Shawa, Younga i Baillyja. Osim toga, on je na švedskom rekao sakupljaču lopti u drugom poluvremenu da malo uspori, tako da je i izvan terena igrao za nas", poručio je Jose.

Podsjetimo, Ibrahimović se povrijedio prije nekoliko sedmica baš u meču Evropa lige, a prije toga je odigrao 46 mečeva u sezoni te je postigao 28 golova.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi