Zmajevi 31. marta protiv Austrije u Beču
Foto: EPA

Prijateljski meč

Zmajevi 31. marta protiv Austrije u Beču

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovne odigraće prijateljski susret s reprezentacijom Austrije u trećem mjesecu naredne godine.

Dogovorom dva Fudbalska saveza odlučeno je da se prijateljski meč između selekcija Bosne i Hercegovine i Austrije odigra 31. marta u Beču, a ovaj meč će našoj selekciji poslužiti kao priprema pred drugi dio kvalifikacija.

Podsjetimo, naša selekcija će 4. septembra odigrati prijateljski meč sa selekcijom Lihtenštajna, nakon čega protiv Kipra u Zenici izabranici Safeta Sušića otvaraju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.