Znate li koji tim je najefikasniji u Evropi?

Italijani dominiraju

Znate li koji tim je najefikasniji u Evropi?

E. Škorić
Teme:

U ligama petica se već više od mjesec dana igraju utakmice, no još je rano pričati o prvacima u nacionalnim šampionatima.

Ono što je sigurno, postoje neki koji su impresionirali, a i oni koji su razočarali. Zanimljivo je pogledati i najefikasnije timove u ligama petica, a na prvom mjestu nisu Real Madrid, PSG ili Barcelona.

Napoli je na prvom mjestu sa 3.75 golova u prosjeku po utakmici, dok je PSG drugi sa 3.5 gola, a treća Barcelona sa 3.4 gola, dok je tek četvrti Juventus koji po meču zabije 3.25 golova u prosjeku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Top 10 nema Real Madrida, dok Inter naprimjer postiže samo 2.5 gola po meču. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi