Znate li koliko prijatelja ima Zlatan u Barceloni?
Foto: EPA

Više od 90.000

Znate li koliko prijatelja ima Zlatan u Barceloni?

E. Škorić

Zlatan Ibrahimović vjeruje da ga navijači Barcelone još uvijek vole.

Barca i PSG odigrali su u srijedu navečer susret šestog kola grupne faze Lige prvaka i jedina dilema bila je ko će završiti prvi u grupi. Katalonci su na Nou Campu slavili s 3:1, a Zlatan Ibrahimović zatresao je mrežu bivšeg kluba.

“Napravili smo greške, no to je tako u nogometu. Ne smijete ih praviti na Nou Campu jer igrate protiv sjajne ekipe. Bit će teško u osmini finala bez obzira ko će nam biti protivnik jer će to biti timovi koji su završili na prvim pozicijama u svojim grupama. Uživat ćemo u nogometu koga god da izvučemo”, poručio je Ibrahmović, a na pitanje da li još ima prijatelja u Barceloni, odgovorio je:

“Da, 90.000 navijača i 22 igrača na terenu su moji prijatelji”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.