Zouma među velikanima odabrao jednog

Ide kod Posebnog?

Zouma među velikanima odabrao jednog

M. Šljivak

Brojni evropski klubovi pokazali su interes za fantastičnog defanzivca St Etiennea Kurta Zoumu, a kako stvari stoje, pored mnogih ponuda mladi štoper je izabrao Chelsea.

Zouma je svojim fantastičnim igrama skrenuo pažnju velikana evropskog fudbala, ali i onih trenutno najbogatijih. Inter, Monaco, Arsenal, Chelsea,  Manchester United, te Manchester City žele vidjeti Zoumu u svojim redovima, ali je prema navodima francuskih medija Chelsea uspio dogovoriti prelazak Zoume.

Ovaj 19-godišnji štoper će navodno već za nekoliko dana otputovati za London, gdje će potpisati višegodišnji ugovor s Plavcima, a St. Etienne će od tima sa Stamford Bridgea dobiti odštetu između 10 i 15 miliona eura.

Mladi defanzivac je u novembru dobio 10 utakmica suspenzije nakon što je žestokim startom slomio nogu fudbaleru Sochauxa Thomasu Guerbertu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.