Zouma odlazi na posudbu

Zainteresovani Nica i Lyon

Zouma odlazi na posudbu

Defanzivac Chelseaja Kurt Zouma spreman je otići na posudbu naredne sezone.

Zouma je dugo vremena imao velikih problema sa povredom, a a teren se vratio tek krajem prošle sezone. 

Čini se kako za njega trenutno nema mjesta u prvoj postavi ekipe sa Stamford Bridge stadiona, pa je Zouma spreman otići na posudbu u klub gdje će više vremena provoditi na terenu. Zainteresovani klubovi su, prema navodima engleskih medija, Lyon i Nica. 

Ipak, spominje se da trener Plavaca Antonio Conte neće pustiti ovog fudbalera na posudbu sve dok u klub ne dođe novi defanzivac. Kada su u pitanju imena za koje je Conte zainteresovan, najviše se pominju Leonardo Bonucci i Jerome Boateng iz Bayerna. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zouma ima samo 22 godine, a u Chelsea je stigao na ljeto 2014. godine iz St. Etiennea. Prošle sezone je odigrao devet mečeva u Premiershipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi