Zukanović i saigrači dobili ovacije nakon debakla

Navijači Atalante im priredili doček

Zukanović i saigrači dobili ovacije nakon debakla

Atalanta je jučer doživjela debakl u sudaru sa Interom, koji je slavio sa čak 7:1.

Bez obzira na to, navijači Atalante su svoje fudbalere dočekali kao da je rezultat bio obrnut. Hiljade fanova kluba iz Bergama priredilo je doček igračima koji su se vratili iz Milana i pružili im podršku nakon poraza.

Atmosfera na ulicama izgledala je kao da je Atalanta pobijedila, a sigurno je Zukanoviću i saigračima bilo mnogo lakše kada su dobili utjehu od onih koji žive za taj klub.

Atalanta se nakon ovog poraza nalazi na šestom mjestu sa 52 boda, dok je Inter pobjedom stigao do četvrte pozicije sa dva boda više.


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi