Zukanović mijenja klub, ali ne i ligu?

Na meti Cagliarija

Zukanović mijenja klub, ali ne i ligu?

E. Škorić

Bh. reprezentativac Ervin Zukanović mogao bi već ovog ljeta da mijenja klub.

U Atalantu je Zukanović stigao kako bi igrao više nego što je to bio slučaj u Romi, no ni u Bergamu se nije naigrao, pa je sve izvjesnije da će ponovo promijeniti klub.

Prema pisanju italijanskih medija, novi klub defanzivca bh. reprezentacije mogao bi da bude Cagliari, koji je također zainteresovan i za Marca Andreollija iz Intera i Gabriela Palettu iz Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zukanović je za sada samo želja Cagliarija, no ko zna, moglo bi se lako desiti da ovaj klub krene u realizaciju transfera. Ranije je 30-godišnji Zukanović igrao za Romu, Sampdoriju, Chievo, Gent, Kortrijk, Eupen...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi