Zukanović se oporavio, spreman za duel s Grčkom
Foto: EPA

Defanzivac Atalante

Zukanović se oporavio, spreman za duel s Grčkom

Ervin Zukanović se, prema informacijama iz italijanskih medija, oporavio od povrede i bit će spreman za Grčku!

Defanzivac Atalante se oporavio od povrede zbog koje neko vrijeme nije konkurisao za sastav kluba iz Bergama, a očekuje se da će u narednoj utakmici, posljednjoj u sezoni, protiv bivšeg kluba Chieva dobiti priliku za igru. 

Zukanović trenira normalno s ostatkom ekipe i spreman je za nova iskušenja, što je svakako glavobolja manje za selektora Baždarevića u nedostatku Emira Spahića koji nema kluba i suspendovanog Seada Kolašinca. 

Ove sezone Zukanović je za Atalantu odigrao 19 utakmica, od čega je u 15 bio starter. Po okončanju sezone će napustiti Atalantu i vratiti se u Romu, a ostaje da se vidi da li će pod palicom novog trenera dobiti priliku da se nametne u rimskom klubu. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ugovor sa Romom našem defanzivcu važi do 2019. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi