Zukanović se protiv Intera vraća u prvi sastav?

Tvrde italijanski mediji

Zukanović se protiv Intera vraća u prvi sastav?

Ervin Zukanović mogao bi mogao protiv Intera naći svoje mjesto u prvom sastavu Atalante. 

U posljednje vrijeme ovaj koprulentni defanzivac nije prva opcija u timu Gian Piera Gasperinija, međutim za vikend bi se mogao vratiti u prvi sastav. Kako prenose mediji u Italiji, Zukanović bi na predstojećem gostovanju kod Intera trebao zamijeniti u timu Andreu Masiella koji je zaradio suspenziju. 

Odbrambenu liniju zajedno sa Zukanovićem bi trebali činiti Toloi i Caldara, dok će se ispred njih naći Costi, Kessie, Freuler i Spinazzola.  

Za Zukanovića će nedjeljna utakmica na Giuseppe Meazzi biti ujedno protiv nesuđenog kluba. On je, podsjećamo, kada je nastupao za Chievo bio na pragu transfera u slavni Inter, ali od cijele priče na kraju nije bilo ništa. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iz Chieva je prešao u Sampdoriju, da bi potom njegov ugovor otkupila Roma koja ga je prošlog ljeta poslala na posudbu u Atalantu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije