Zukanović sve dalje od Intera, tri kluba čekaju rasplet

Transfer doveden u pitanje

Zukanović sve dalje od Intera, tri kluba čekaju rasplet

Ako je vjerovati pisanju medija u Italiji, šanse da bosanskohercegovački reprezentativac Ervin Zukanović potpiše za Inter su minimalne. 

Chievo i Inter su tijekom prošle sedmice pregovarali oko potencijalnog transfera, a navodno problem pri realizaciji stvara novac koji je ponudio klub sa Giuseppe Meazze. 

Čelnici Intera ne žele povećati svoju ponudu, dok s druge strane Chievo želi unovčiti Zukanovića što je više moguće i u narednom periodu saslušat će sve zainteresovane strane.

Za Zukanovića su ostale u igri još neke opcije, prije svega Sampdoria, Fiorentina i Udinese, koji je uvijek imao dobru skautsku službu i nos za kupovinu igrača. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tamošnji mediji pišu da je Zukanović već postigao dogovor sa Interom, te da mu se neće svidjeti novonastala situacija prema kojoj je sve dalje od selidbe u Milano. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.