Zvanično: Ansaldi potpisao za Inter

Stigao iz Genove

Zvanično: Ansaldi potpisao za Inter

E. Čaušević

Dosadašnji fudbaler Genove Cristian Ansaldi danas je zvanično postao novi igrač Intera.

Ovaj argentinski internacionalac prošlu sezonu proveo je na posudbi u Genovi iz Zenita, ali je ovog ljeta odlučio da ostaje u Italiji. Ipak, Ansaldi će od naredne sezone nositi dres Intera. Ovu vijest milanski klub je potvrdio na svojoj zvaničnoj internet stranici.

"Inter želi potvrditi da je Cristan Ansaldi stigao iz Genove, te da će u naredne tri sezone nositi dres ove ekipe. Ansaldiju želimo mnogo sreće u našem klubu", saopštili su iz Intera.

Ipak, Inter je za ovog 29-godišnje igrača morao jednog igrača poslati u suprotnom smjeru. To je Laxalt koji je danas potpisao ugovor sa ekipom Genove.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi