Zvanično: Bez navijača Juventusa na San Paulu

Zbog bezbjednosnih razloga

Zvanično: Bez navijača Juventusa na San Paulu

Navijači Juventusa neće prisustvovati gostovanjima kod Napolija krajem ove i sredinom naredne sedmice. 

Razlog je bezbijednost obzirom da se radi o utakmici visokog rizika, a razolog za brigu je još veći jer se argentisnki napadač Gonzalo Higuain po prvi put vraća na San Paolo nakon što je prošlog ljeta prešao u Juventus.

Ove dvije ekipe prvi meč ove sezone na San Paolo stadionu igrat će u nedjelju u okviru Serije A, a samo tri dana kasnije sastat će se u utakmici Kupa Italije. Podsjetimo, već ranije se najavljivalo da neće biti navijača Juvea na ovim gostovanjima.

Uprava Juventusa odlučila je zakupiti hotel u Napulju sa najvećim mogućim obezbjeđenjem kako bi, prije svega, zaštitili svog napadača Gonzala Higuaina od bijesnih navijača Napolija. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi