Zvanično: Bišćan preuzeo Olimpiju
Foto: NK Olimpija

Novi trener tima iz Ljubljane

Zvanično: Bišćan preuzeo Olimpiju

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Igor Bišćan danas je zvanično postao novi trener ljubljanske Olimpije.

Nakon što je sa Rudešom izborio plasman u 1. HNL, Bišćan je dobio primamljivu ponudu iz Slovenije koju je odlučio prihvatiti.

“Veselim se novim izazovima. Olimpija je veliki klub sa puno potencijala i dobrim uslovima za uspjeh. Ove godine sam analizirao igrače među koje dolazim i počinjemo odmah s radom, jer nemamo vremena za gubljenje", poručio je Bišćan.

Radost zbog uspostavljanja saradnje nije krio ni predsjednik Olimpije Milan Mandarić, koji je poručio da je Igor Bišćan baš onakav trener kakvog je njegova ekipa i trebala.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Olimpija je prošlu sezonu u slovenačkoj Prvoj ligi završila tek na trećem mjestu iza Maribora i Gorice, iako je dobrim dijelom bila vodeći tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi