Zvanično: Bruno Alves potpisao za Rangers
Foto: EPA

Karijeru nastavlja u Škotskoj

Zvanično: Bruno Alves potpisao za Rangers

E. Čaušević

Reprezentativac Portugala, Bruno Alves, odlučio je napustiti Cagliari nakon samo jedne sezone provedene u ovom italijanskom klubu.

Alves je prošlog ljeta stigao u Cagliari iz Fenerbahcea, ali je odlučio već na kraju ove da ponovo promijeni klub. Portugalski defanzivac će karijeru nastaviti u škotskom Premierhipu jer je danas zvanično potpisao ugovor sa Rengersima.

"Rangers sa zadovoljstvom želi objaviti da je Bruno Alves potpisao ugovor s našim klubom, te da je on prvom pojačanje za narednu sezonu. Sretni smo što je stigao u naš klub jer znamo o kakvom igraču se radi", poručili su iz Rangersa.

Ovaj 35-godišnji portugalski fudbaler je sa škotskim klubom potpisao ugovor na dvije godine. Iako je već na zalasku karijere Alves je još uvijek član reprezentacije Portugala s kojom je prošle godine postao prvak Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi