Zvanično: Caceres konačno pronašao novi klub

Karijeru nastavlja u Trabzonu

Zvanično: Caceres konačno pronašao novi klub

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Barcelone i Juventusa, Martin Caceres, konačno je pronašao novi angažman.

Caceres je prethodne četiri sezone igrao u Juventusu, ali je napustio Staru damu na kraju prošle sezone nakon što mu je istekao ugovor. Nakon više od pola godine pauze urugvajski fudbaler konačno je pronašao novi angažman.

Naime, turski mediji objavili su večeras da je Caceres danas potpisao za Trabzonspor, te da će do ljeta 2019. godine nositi dres ove ekipe. Urugvajac je svojevremeno bio velika nada Barcelone, ali nikada nije uspio da se dokaže u katalonskoj ekipi.

Nakon toga igrao je za Sevillu nakon čega je potpisao četverogodišnji ugovor s Juventusom. U dresu Stare dame odigrao je 51 utakmicu i postigao je dva gola.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Caceres od 2007. godine igra za reprezentaciju Urugvaca i u dosadašnjoj reprezentativnoj karijeri upisao je 68 nastupa i postigao je tri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi