Zvanično: De Sanctis potpisao za Monaco

Brzo pronašao novi klub

Zvanično: De Sanctis potpisao za Monaco

E. Čaušević

Dojučerašnji golman Rome, Morgan De Sanctis, danas je zvanično potpisao ugovor sa Monacom.

Italijanski golman nakon tri sezone odlučio je napustiti redove Rome jer nije bio zadovoljan minutažom. Ovaj 39-godišnji golman još uvijek ne želi u penziju, te će svoju karijeru nastaviti u francuskoj Ligui 1.

"Monaco je sretan što može objaviti da je Morgan De Sanctis novi golman ove ekipe. Dogovorili smo brzo saradnju i on nije dugo razmišljao", poručili su iz Monaca.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

De Sanctis je s Monacom potpisao ugovor na jednu sezonu uz mogućnost da produži na još jednu sezonu. Pored Rome, najveći dio svoje karijere proveo je u ekipi Napolija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi