Zvanično: Jose Sosa u Trabzonsporu
Foto: twitter.com/trabzonspor

Veznjak Milana karijeru nastavlja u Turskoj

Zvanično: Jose Sosa u Trabzonsporu

Iz Trabzonspora su i zvanično potvrdili, jučer najavljeni, dolazak Josea Sose iz Milana. Ovaj veznjak je u Tursku stigao na posudbu, s tim što će Trabzonspor, u januaru, imati pravo otkupa njegovog ugovora.

Iskusni Argentinac je danas kompletirao transfer u Trabzon, nakon što je postao višak na San Siru zbog velikog broja pojačanja koja su stigla u redove Rossonera.

Turski klub je za Sosinu posudbu izdvojio 1.5 miliona eura, dok će za otkup njegovog ugovora u januaru morati isplatiti dodatnih 3.4 miliona eura.

Sosa je danas u Istanbulu prošao ljekarske preglede, a on će, navodno, u Trabzonu zarađivati oko pet miliona eura godišnje.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije