Zvanično: Liverpool doveo Robertsona

Liverpool pojačao zadnji red

Zvanično: Liverpool doveo Robertsona

D. Rakanović

Defanzivac Hull Cityja Andrew Robertson karijeru potpisao je ugovor sa Liverpoolom. 

Detalji oko prelaska 23-godišnjeg lijevog beka iz Hulla u Liverpool nisu poznati, a za sada se zna da se radi o višegodišnjem ugovoru. 

Prema pisanju britanskih medija, vrijednost transfera je oko deset miliona funti.

Robertson nakon potpisa ugovora nije krio oduševljenje što će zaigrati za ekipu sa Anfielda. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Trenutno mi sve deluje kao san, ali sam oduševljen transferom. Proteklih nekoliko sedmica se dosta spekulisalo o mom prelasku u Liverpul, ali mi je drago da je sada sve gotovo. Moja porodica je bila zadovoljna i onim što sam do sada učinio u karijeri, a sada su, kao i ja, presretni transferom na Anfield. Svi se radujemo što smo sada dio Liverpoolove porodice", rekao je Robertson za zvaničnu stranicu kluba. 

On je prošle sezone u dresu Hulla odigrao 39 utakmica u svim takmičenjima. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi