Zvanično: Miroslav Stevanović potpisao za Servette

Karijeru nastavlja u Švicarskoj

Zvanično: Miroslav Stevanović potpisao za Servette

Donedavni fudbaler Željezničara Miroslav Stevanović pronašao je novi klub nakon što je napustio Grbavicu kao slobodan igrač nakon završetka prošle sezone.

SportSport.ba saznaje da je Stevanović potpisao za Servette, klub iz švicarske 2. lige koji predvodi bh. trener Meho Kodro.

Miroslav Stevanović je sa Servetteom potpisao trogodišnji ugovor i predstavljat će pojačanje za tim koji se ove sezone namjerava vratiti u elitno društvo.

Stevanović je proglašen za najboljeg igrača Premijer lige BiH za prošlu sezonu, a uspio je izboriti i povratak u reprezentaciju naše zemlje.

U prošlosti je Miroslav Stevanović nastupao za Drinu, Borac, Vojvodinu, Sevillu, Deportivo Alaves, Gyor, Ergotelis i Željezničar, u kojem je proveo posljednjih godinu i po.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi