Zvanično: Mourinho novi menadžer Manchester Uniteda!

Predstavljen na Old Traffordu

Zvanično: Mourinho novi menadžer Manchester Uniteda!

Jose Mourinho je danas zvanično postao novi menadžer Manchester Uniteda.

Iako je još jučer bilo poznato da će Portugalac sjesti na klupu Crvenih đavola, danas se na web stranici kluba sa Old Trafforda pojavila zvanična potvrda ovog velikog trenerskog transfera.

Mourinho je sa Manchester Unitedom potpisao trogodišnji ugovor, a po njemu bi se na klupi ovog kluba trebao zadržati najmanje do 2020. godine. Finansijski detalji nisu objavljeni.

Ovaj 53-godišnji stručnjak je od 2003. godine osvojio čak 22 trofeja, a u narednoj sezoni će imati zadatak da vrati titulu na Old Trafford.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti