Zvanično: Neymar potpisao, Barca se dobro ogradila

Novi ugovor

Zvanično: Neymar potpisao, Barca se dobro ogradila

E. Škorić
Teme:

Brazilski napadač Neymar danas je konačno potpisao novi ugovor s Barcelonom.

Neymar je potpisao novi ugovor s Barcom i to do 30. juna 2021. godine, čime su završene glasine da bi ovaj igrač mogao u PSG, Manchester United ili Real Madrid.

Brazilac je ranije kazao da će, po završetku Copa Americe, sjesti i razgovarati s čelnicima katalonskog kluba, te je bilo jasno da će on ostati na Nou Campu.

Barca se i ogradila, pa je ugradila klauzule u ugovor. Tako će klub koji želi dovesti Neymara morati da plati 200 miliona eura naredne godine, potom će u durgoj godini ugovora klauzula iznositi 222 miliona, a onda će se ta cifra popeti na 250 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi