Zvanično: Palermo dobio novog predsjednika

Paul Baccaglini na kormilu kluba

Zvanično: Palermo dobio novog predsjednika

E. Čaušević
Teme:

Palermo je prošle sedmice potvrdio da Maurizio Zamparini više nije predsjednik ovog kluba, te da je nakon 15 godina odlučio podnijeti ostavku.

Ovaj italijanski klub će najvjerovatnije preuzeti italijansko-američka kompanija, a Palermo je danas na svojoj zvaničnoj internet stranici potvrdio da je Paul Baccaglini novi predsjednik ovog kluba.

"Paul je dobro upoznat sa stanjem u našem klubu i već u nekoliko navrata je bio od velike pomoći. Dogovorili smo se veoma brzo i od narednog mjeseca INTEGRITAS Capital će biti potpuni vlasnik kluba, a Paul je izabran za novog predsjednika. On je poslao program svog rada koji je jednoglasno usvojen", poručili su iz Palerma.

Novi predsjednik Palerma nekada je radio na radnim TV stanicama u Italiji kao komentator, a nedavno je poslao dioničar u Palermu. Očekuje se da potpiše ugovor na četiri godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije