Zvanično: Rustemović potpisao za Adanu Demirspor

Karijeru nastavlja u Turskoj

Zvanično: Rustemović potpisao za Adanu Demirspor

E. Čaušević

Dojučerašnji fudbaler FK Sarajevo, Edin Rustemović, svoju karijeru nastavit će u Turskoj.

Nakon što je napustio bordo klub Rustemović je odlučio svoju karijeru nastaviti u inostranstvu iako je imao ponude nekoliko klubova iz bh. lige. Rustemović je danas zvanično potpisao dvogodišnji ugovor sa Adanom Demirspor. Ovaj klub se takmiči u drugoj ligi Turske.

Nakon što je Rustemović potpisao ugovor za SportSport.ba kratko je izjavio da mu je drago što je stigao u ovaj klub, te da mu je cilj da opravda povjerenje čelnika turske ekipe.

"Drago mi je da sam došao i želim opravdati povjerenje. Također se želim zahvaliti svojoj menađerskoj agenciji koja me zastupa i koja je za mene napravila veliki posao u proteklom periodu", rekao je Rustemović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi