Zvanično: Siniša Mihajlović novi trener Torina

Potpisao ugovor na dvije sezone

Zvanično: Siniša Mihajlović novi trener Torina

E. Čaušević

Čelnici Torina danas su objavili da Giampiero Ventura više nije trener ovog kluba, te da je na klupu Torina stigao Siniša Mihajlović.

Srbijanski stručnjak je prije nekoliko sedmica dobio otkaz na klupi Milana, ali nije dugo čekao na novi angažman. Čelnici Torina odlučili su da se zahvale na saradnji Venturi, te da šansu pruže Mihajloviću.

"Torino s ponosom objavljuje da je Siniša Mihajlović novi trener ovog kluba. Također, zahvaljujemo se Giampieru Venturi na svemu što je uradio za ovaj klub i želimo mu mnogo sreće u daljnoj karijeri", saopštili su iz Torina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mihajlović je sa Torinom potpisao ugovor na dvije sezone, ali još uvijek nisu poznati svi detalji ugovora. S druge strane, Ventura će najvjerovatnije nakon Evropskog prvenstva preuzeti selektorsko mjesto reprezentacije Italije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi