Zvanično: Suspenzija za Kevina Strootmana

Zbog polivanja vodom igrača Lazija

Zvanično: Suspenzija za Kevina Strootmana

E. Čaušević

Roma će naredne dvije utakmice biti bez Kevina Strootmana koji je suspendovan zbog polivanja vodom igrača Lazija.

Naime, Fudbalski savez Italije danas je saopštio da je Kevin Strootman suspendovan na dvije utakmice zbog incidenta koji se desio na meču protiv Lazija. Naime, fudbaler Rome je postigao prvi gol za Vučicu, a prilikom proslave pogotka namjerno je vodom polio Danila Cataldija.

Igrač Lazija nakon toga je žustro reagovao zbog čega je dobio crveni karton. FS Italije je odlučio da će Cataldi biti suspendovan na jedan meč.

Još uvijek se Fudbalski savez nije oglasio povodom Senada Lulića koji je optužen za rasističko vrijeđanje Rudigera nakon meča protiv Lazija. Olekuje se da će se uskoro znati i kazna za bh. reprezentativca.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi