Zvanično: Tielemans potpisao za Monaco
Foto: EPA

Veliko pojačanje stiže u Monaco

Zvanično: Tielemans potpisao za Monaco

E. Čaušević

Dominacija PSG-a u Francuskoj ove godine je prekinuta jer je titulu prvaka osvojio Monaco.

Klub iz Kneževine iza sebe imaju fenomenalnu sezonu jer su osim titule prvaka Francuske stigli i do polufinala Lige prvaka. Iako mnogi misle da će Monaco ovog ljeta ostati bez svojih najboljih igrača čini se da čelnici kluba imaju potpuno drugačiji plan.

Naime, u Monacu su odlučni da ovog ljeta dovedu nekoliko zvučnih pojačanja kako bi naredne sezone napravili još više. Da to nije samo prazna priča najbolje govori to da je Monaco danas zvanično završio transfer Yourija Tielemansa koji stiže iz Anderlechta.

Ovaj 20-godišnji Belgijanac bio je na meti mnogih ekipa, a najviše se povezivao sa prelaskom u Manchester United. Ipak, Tielemans se na kraju odlučio za Monaco s kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi