Zvezda dovodi veliko pojačanje za Ligu šampiona?

Gojko Kačar na Marakani?

Zvezda dovodi veliko pojačanje za Ligu šampiona?

Ekipa Crvene Zvezde osvojila je ove sezone srbijansku Superligu i naredne sezone će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

Crveno-bijeli imaju u planu da znatno pojačaju svoj tim pred velike izazove koje nosi Liga šampiona, a na listi njihovih želja je i povremeni reprezentativac Srbije Gojko Kačar.

Bruno Labbadija navodno ne namjerava produžiti ugovor sa Kačarom te će on ovog ljeta postati slobodan igrač, a plata koju on traži odgovara Zvezdi, pišu srbijanski mediji.

Podsjetimo da je Zvezda još 2007. godine pokušala da dovede Kačara u svoje redove i to u vrijeme kada je igrao za Vojvodinu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

On je od tada proveo čak osam godina u Bundesligi nastupajući za Herthu i Hamburg, a sada bi se mogao vratiti u Srbiju gdje bi možda čak sa Duškom Tošićem trebao činiti štoperski dvojac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi