Zvezda i Partizan nastavili sa pobjedama

14. kolo Superlige

Zvezda i Partizan nastavili sa pobjedama

Danas su odigrane dvije posljednje utakmice 14. kola Superlige u kojim su pobjede ostvarili Partizan i Crvena zvezda.

Beogradski dvojac je tako nastavio utrku za novu šampionsku titulu, jer teško je vjerovati da se neki treći tim može umiješati u tu borbu i pomrsiti im račune.

Zvezda je na Marakani savladala Mladost sa 2:1, nakon što je na poluvremenu vodila sa 2:0 golovima Pešića i Racića. Mladost je u nastavku preko Radivojevića u 50. minuti smanjila na 2:1, a na kraju se ispostavilo da je to bio konačan rezultat utakmice. 

Partizan je danas bio nešto ubjedljiviji jer je na svom terenu savladao Bačku sa 3:1. Golove za domaći tim postigli su Jevtović, Ožegović i Tawamba, dok je jedini strijelac za Bačku bio Micić.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Na tabeli vodi Crvena zvezda sa 34 boda i impresivnom gol razlikom 30:3, dok je Partizan drugi sa četiri boda manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti