Zvezda na -2, Vojvodina šokirala svoje navijače

Mladi reprezentativac BiH pogodio

Zvezda na -2, Vojvodina šokirala svoje navijače

Danas su odigrane četiri utakmice srbijanske Super lige, koje su ponudile zanimljive rezultate.

Najviše razloga za tugu imaju navijači Vojvodine, čiji su igrači priredili negativno iznenađenje domaćim porazom od Napretka. Bilo je 1:0, a jedini gol je postigao Gobeljac pred sami kraj prvog poluvremena.

Crvena zvezda se pobjedom protiv Borca približila Partizanu na dva boda zaostatka, s tim da tim iz Humske ima utakmicu manje. Zvezda je slavila sa 3:1, a pogađali su dva puta Jović i jednom Lazović, dok je počasni gol za goste postigao mladi reprezentativac BiH Rade Krunić.

Radnički iz Niša je kod kuće sa 1:0 slavio protiv Spartaka ranim golom Durikovića, dok je kragujevački Radnički podijelio bodove sa Donjim Sremom odigravši 0:0.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.