Zvezda protiv Čukaričkog za 27. trofej

Jedna pobjeda ih dijeli od titule

Zvezda protiv Čukaričkog za 27. trofej

D. Vejo

Jedna utakmica i isto tako pobjeda potrebna je Grofu Božoviću i njegovim izabranicima kako bi stigli do 27. trofeja šampiona Srbije.

Priliku za to imat će već u srijedu kada na stadionu Rajko Mitić gostuje ekipa Čukaričkog koja u ovaj meč ulazi nakon velike pobjede u gostima nad Partizanom.

Trenutno crveno-bijeli imaju devet bodova više u odnosu na pratioca tim sa Banovog brda, ukoliko stignu do pobjede u narednom susretu to je automatski 12 bodova prednosti što Čuka ne bi mogla da stigne.

Pored toga, treba imati u vidu da tim iz Ljutice Bogdana ima i utakmicu manje jer je zbog ubistva navijača njihovog tima odgođen meč protiv Borca u Čačku.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Utakmica trećeg kola play-offa između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se u srijedu od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi