Zvijezda Betisa u Realu?

Dani Ceballos u Realu?

Zvijezda Betisa u Realu?

M. Šljivak

Dani Ceballos, 19-godišnji veznjak Betisa, mogao bi pojačati redove madridskog Reala.

Talentovani fudbaler privukao je veliku pažnju madridskog kluba, koji ga žele vidjeti u svojim redovima.

Kraljevi su zainteresovani za usluge ovog fudbalera Betisa, a kako navodi španska Marca, u narednih nekoliko dana će biti poslata službena ponuda za 19-godišnjeg fudbalera.

Ceballosa ugovor s timom iz Seville veže do 2017. godine. U ugovoru ima klauzulu od tri miliona eura, ali bi Betis mogao mnogo više zaraditi.

Ovaj tim za usluge mladog fudbaler traži čak 12 miliona eura, ali ni ta cifra vjerovatno neće predstavljati problem kraljevskom klubu. Ako bi potpisao za Real, Ceballos bi narednu sezonu proveo na posudbi u dosadašnjem klubu.

Ceballos je u protekloj sezoni odigrao 35 utakmica za Betis. Postigao je pet pogodaka i smatra se jednim od najtalentovanijih veznjaka u Španiji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, član je omladinskih selekcija Španije...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije