Zvijezda Dinama izostavljena iz tima za Juventus

Sopić ne računa na Ćorića

Zvijezda Dinama izostavljena iz tima za Juventus

Zagrebački Dinamo će večeras na Maksimiru odmjeriti snage sa Juventusom u okviru 2. kola grupne faze Lige prvaka.

Privremeni trener hrvatskog prvaka Željko Sopić je uoči utakmice napravio iznenađujući potez jer na spisak fudbalera na koje računa protiv italijanskog giganta, iz nekog razloga, nije uvrstio jednu od najvećih zvijezda tima - Antu Ćorića.

Mladi fudbaler ne igra u nekoj specijalnoj formi, ali hrvatska javnost je složna u tome da je morao imati mjesto makar među 20 fudbalera u zapisniku.

Izostavljanje sa spiska pogodilo je mladog Ćorića, koji se odlučio oglasiti putem svog Facebooka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"U životu svi sanjamo, težimo da nam se snovi ostvare. Moj život, moj san jest nogomet - njemu sam posvetio svaki djelić svoga života to će tako i ostati! Odricanje, rad, trening i trud dio su svakodnevice koja me čini sretnim. Znam da kao javna osoba i profesionalac sam možda i uzor mnogim dečkima koji također sanjaju da jednog dana postanu nogometaši, ali nažalost do ostvarenja sna je težak put. Žao mi je što sutra neću moći istrčati pred puni Maksimir - trenutak koji čekam od kada sam došao u klub, teško je i kada znaš da nisi niti pozvan na utakmicu, ali za moj Dinamo i uz dečke do kraja!! Dečkima sutra želim dobru utakmicu, da srcem odigraju onako kako oni najbolje znaju, a ja ću pričekati i taj dan da pred prepunim Maksimirom igram za svoj Dinamo!".

Ante Ćorić je ovog ljeta bio na meti nekoliko velikih engleskih klubova poput Manchester Cityja i Liverpoola, ali je odlučio ostati u Dinamu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti