Zvijezda Dinama odbila igrati protiv Rijeke
Foto: EPA

Petev otkrio

Zvijezda Dinama odbila igrati protiv Rijeke

Dinamo je danas u posljednjem kolu HNL-a ostvario pirovu pobjedu protiv Rijeke (5:2).

Uprkos tome, Riječani su proslavili prvi naslov prvaka u klupskoj historiji a Dinamo, nakon punih 11 godina, nije podigao šampionski pehar u hrvatskoj ligi.

Navijače Dinama je zanimalo zbog čega današnju utakmicu nije igrao Ante Ćorić, a odgovor im je dao trener Ivajlo Petev koji je na press konferenciji otkrio da mlada zvijezda Dinama nije željela da nastupi danas.

"Ćorić je prije utakmice došao do mene i rekao da ne želi igrati danas. Iskreno, to mi se nikada nije dogodilo u karijeri, ali svako ima pravo na svoje mišljenje i poštujem to. Ne bih volio da ovaj detalj zasjeni našu dobru predstavu danas", rekao je Petev.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ante Ćorić je jedan od najtraženijih fudbalera Dinama, za kojeg je interes prošlog ljeta pokazao čak i Manchester City.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi