Zvijezda Nottinghama na putu prema Bayernu

Oliver Bruke u Bayernu

Zvijezda Nottinghama na putu prema Bayernu

M. Šljivak

Mladi fudbaler Nottingham Foresta Oliver Burke mogao bi u narednim danima postati novi član minhenskog Bayerna.

Kako navode njemački mediji, ovaj 19-godišnji fudbaler je igrama za Forest privukao veliku pažnju na sebe, a Bayern je najbliži njegovom dovođenju.

Za usluge mladog škotskog fudbalera Bavarci su ponudili 10 miliona funti, što je ponuda koja zadovoljava i engleskog velikana, te bi Burke mogao pojačati Bayern.

Burke je kompletnu omladinsku karijeru proveo u Nottinghamu, gdje je dobio i priliku za igru u prvom timu, a dva puta je oblačio i dres reprezentacije Škotske.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi