Zvijezda PSG-a uhvaćena kako puši cigaretu

Šta će reći u klubu?

Zvijezda PSG-a uhvaćena kako puši cigaretu

Poznato je da su u prošlosti brojni fudbaleri bili skloni konzumiranju cigareta, ali se danas svaki put iznova iznenadimo kada ugledamo nekog novog u ulozi pušača.

Internetom su se proširile fotografije zvijezde PSG-a Marca Verrattija sa cigaretom u ruci, za šta nije mogao biti gori momenat.

Verratti se prije nekoliko dana našao u centru skandala kada je demonstrativno napustio teren na utakmici protiv Marseillea, a mediji su pisali i o svađi sa trenerom Unaijem Emeryjem.

Pitanje je kako će u pariškom klubu reagovati na fotografije koje i sami možete vidjeti, ali je sigurno da će mu sigurno naškoditi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi