Zvijezda Real Madrida obožava Messija

Sada to mora kriti

Zvijezda Real Madrida obožava Messija

Norveško čudo od djeteta, Martin Odegaard, nova je zvijezda Real Madrida. 

Ovaj 16-godišnji fudbaler u Kraljevskom klubu zarađivat će 100.000 eura sedmično, no odmah po dolasku u Madrid morao je 'ispraviti' nekoliko stvari. 

Odegaard se u bliskoj prošlosti divio Lionelu Messiju, a na jednom od statusa na društvenim mrežama napisao je kako uživa u Messijevoj biografiji uz fotografiju na kojoj drži knjigu o Argentincu. 

Iako je nekada obožavao Messija, komentara o sjajnom fudbaleru Barcelone više nema. 

"Ostvario mi se san. Došao sam u najbolji klub svijeta. Ne osjećam pritisak, ali naravno da je drugačije igrati za Real od nastupa za Stromsgodset. Pokušat ću uživati u ovom snu što je duže moguće", rekao je Odegaard za Real Madrid TV.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.