Zvijezda Tottenhama na meti Barcelone
Foto: EPA

Katalonci žele Eriksena na Nou Campu

Zvijezda Tottenhama na meti Barcelone

Prema navodima britanskih medija u Barceloni bi u svojim redovima voljeli vidjeti zvijezdu Tottenhama Christiana Eriksena.

Barcelona se sprema uputiti ponudu Tottenhemu za jednog od njihovih najboljih igrača prenosi Daily Mail.

Eriksen je jedan od najboljih igrača ekipe sa White Hart Lanea od kada je stigao u Tottenham iz Ajaxa 2013. godine. 

Ovaj fudbaler je posebno napredovao od dolaska Mauricija Pochettina na trenersku poziciju, a ova sezona je bila ubjedljivo najbolja za danskog fudbalera od njegovog dolaska u London.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Eriksen je ove sezone postigao 11 pogodaka i ubilježio 20 asistencija u dresu Tottenhama u svim takmičenjima.

U katalonskom klubu ovog ljeta žele vidjeti veliki broj novih igrača, a kao neki od mogućih putnika na Nou Camp se spominju Marco Verratti i Bernardno SIlva, ali se vjeruje i da je danski veznjak visoko na listi želja Blaugrane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti