Zvijezde Barcelone na zanimljivom 'selfiju'

Barcelona danas igra protiv Levantea

Zvijezde Barcelone na zanimljivom 'selfiju'

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone danas igraju na gostovanju protiv Levantea u okviru 23. kola španske Primere. 

Lider na tabeli i aktuelni prvak Španije danas gostuje kod Levantea, a navijači Barcelone očekuju novi trijumf svoje ekipe. Barcelona je u srijedu u Kupu kralja deklasirala Valenciju sa 7:0, a briljirali su Messi, Suarez i Neymar.

Upravo se od njih očekuje da budu na visini zadatka i u današnjoj utakmici protiv Levantea. Pozntao je da ovaj trojac MSN ima jako dobar odnos, a to pokazuje i slika koju je Neymar objavio na svom Instagram profilu. Španski mediji navode da se na ovom 'selfiju' nalaze trenutno najbolji igrači na svijetu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi