Zvijezde koje su finale Lige prvaka presjedile na klupi

Žalit će dok su živi

Zvijezde koje su finale Lige prvaka presjedile na klupi

Liga šampiona je najkvalitetnije i najgledanije fudbalsko takmičenje na planeti.

Svaki fudbaler na početku svoje karijere mašta o tome da jednog dana zaigra u Ligi šampiona i čuje na mjestu događaja čuvenu himnu ovog takmičenja. Ipak, samo su rijetki imali tu čast da igraju finale Lige šampiona - utakmicu od koje nema veće u fudbalu. 

Ono što može biti najtužnije te noći za jednog fudbalera je da čitav meč presjedi na klupi za rezervne fudbalere te ne dobije nijedan minut u velikom finalu, odnosno u najvećoj utakmici karijere. 

Mnoge velike zvijezde su stizale do finala ovog takmičenja, ali neke od njih su finale presjedile na klupi. Neki zbog loše forme u tom trenutku, neki zbog starosti, a neki i zbog lošeg odnosa sa trenerom ekipe. 

Koliko god neki fudbaleri bili veliki u očima svih navijača širom svijeta, nikada ne mogu biti veći od noći kada se igra finale Lige šampiona i zauvijek će činjenica da su tu noć proveli na klupi staviti mrlju na njihovu karijeru. 

1/11 Kreni

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi