Zvijezde Serije A u Zenitu

Stiže i Brozović?

Zvijezde Serije A u Zenitu

E. Škorić

Zenit je blizu dovođenja Rominog dvojca, a mogao bi doći i hrvatski nogometaš.

Roberto Mancini pojačanja u Zenit dovodi u Seriju A. Kostas Manolas i Leandro Paredes na korak su od Zenita, a pored igrača Rome, vrlo je moguće da Rusi dovedu i jednog igrača Intera.

Mnogi mediji su danas objavili da je Zenit spreman da ponudi 25 miliona eura za Marcela Brozovića, kojeg je prethdno želio i Everton. Luciano Spalletti sada je trener Intera, a ima jako dobar odnos sa Zenitom u kojem je ranije radio i sa Mancinijem, pa bi svakako mogao da pusti Hrvata u St. Petersburg.

Zbog financijskog fair-playa Inter se ubrzo mora riješiti određenih igrača i najvjerovatnije će Brozović biti taj koji će napustiti klub u skorije vrijeme. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Hrvatski reprezentativac je protekle sezone odigrao 28 utakmica za Inter, a uspio je postići šest golova i upisati četiri asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi