Zviždanje mu dosadilo: Pique odgovorio navijačima Atletica
Foto: Screenshot

Ponovo u centru pažnje

Zviždanje mu dosadilo: Pique odgovorio navijačima Atletica

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su remizirali na gostovanju protiv Atletico Madrida (1:1) u derbi osmog kola španske La Lige.

Derbi između Atletica i Barcelone jučer je bio u centru pažnje u Španiji, ali najmanje zbog sportskih razloga. Igrače i navijače Barce dočekali su ogromni zvižduci zbog svega što se dešavalo u Kataloniji u posljednjih nekoliko sedmica.

Naravno, na udaru navijača bio je Gerard Pique, a njegov svaki dodir s loptom ispraćen je nevjerovatnim zvižducima. Na kraju prvog poluvremena defanzivac Barcelone je dobio i nekoliko uvreda s tribina, ali je odlučio na svoj način "odgovoriti" na sve to.

Pique je prilikom izlaska s terena odlučio da mu je muka od stalnog zviždanja navijača Atletica, te je začepio svoje uši kako ih ne bi čuo. Igrač Barce je na ovaj način želio pokazati da mu vjerovatno prija što se stalno nalazi u centru pažnje protivničkih navijača.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi