Zvučno pojačanje za Hull: Stigao Lazar Marković

Dolazi na posudbu

Zvučno pojačanje za Hull: Stigao Lazar Marković

Engleski premierligaš Hull City doveo je zvučno pojačanje za sljedećih šest mjeseci. 

Kako je saopšteno na zvaničnoj stranici, za Hull City će u narednoj polusezoni kao posuđen igrač Liverpoola nastupati srbijanski napadač Lazar Marković.

Marković je, podsjećamo, 2014. godine stigao u Englesku kao veliki potencijal. Od Benfice je kupljen za gotovo 25 miliona eura, međutim potencijal nije uspio pokazati na Otoku i prije nego što je došao u Hull City još je bio posuđivan Fenerbahčeu i Sportingu. 

Svojim dolaskom Marković bi trebao pomoći Hull Cityju da izbori opstanak u Premiershipu. Tigrovi su trenutno pretposljednji na tabeli sa 16 osvojenih bodova, koliko ima i Crystal Palace. Na dnu je Sunderland. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi