Aleksandar Džikić blizu klupe Budućnosti

Srpski stručnjak napušta Partizan

Aleksandar Džikić blizu klupe Budućnosti

D. Rakanović

Budućnost iz Podgorice u potrazi je za novim trenerom nakon rastanka sa grčkim stručnjakom Iliasom Zourasom. 

Kako piše Eurohoops, blizu klupe Podgoričana je srpski stručnjak Aleksandar Džikić koji trenutno vodi beogradski Partizan. 

Dvije strane su blizu dogovora, ali on i dalje nije postignut. Razlog je taj što Džikić ne želi i dalje da odbije opciju da pređe u Cedevitu koja je također bez trenera nakon raskida saradnje sa Veljkom Mršićem, piše specijalizovani košarkaški sajt Eurohoops. 

Aleksandar Džikić ima još godinu dana ugovora sa Partizanom i nakon ispadanja u polufinalu srpske lige protiv FMP-a izjavio je da nema namjeru davati ostavku, iako ima ponude Budućnosti i Cedevite.

Ipak, stvari su se promijenile, i očekuje se da Džikić uskoro napusti Beograd.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi