Alimpijević: Mega je ekipa sa puno energije i potencijala

Trener Crvene zvezde respektuje narednog protivnika

Alimpijević: Mega je ekipa sa puno energije i potencijala

D. Rakanović

Košarkaši Crvene zvezde u drugom kolu ABA lige u srijedu od 21 sat dočekuju ekipu Mega Bemaksa. 

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević očekuje da će njegovi igrači protiv Mege biti motivisani kao u prvom kolu protiv Mornara. 

"Očekujem da igramo vrlo motivisano kao i na startu, ali bez pritiska koji je donijela prva utakmica. Takođe, očekujem da napredujemo iz utakmice u utakmicu", rekao je Alimpijević, koji i u ovom duelu neće moći računati na Branka Lazića koji se i dalje oporavlja od povrede. 

On je naveo da je Mega imala veliku rekonstrukciju tima tokom ljeta, ali da je zadržao isti stil igranja. 

"Mega je ekipa sa puno energije i potencijala. Već ulazimo u režim igranja utakmica na svaka tri dana. Zato svi moraju da budu spremni na nove zadatke i nove obaveze koje dolaze sa novim protivnicima", rekao je Alimpijević. 

Košarkaš Zvezde Nemanja Dangubić istakao je da ih očekuje dobro poznat protivnik, iako su obje ekipe imale mnogo promjena u odnosu na prošlu sezonu. 

"Želimo da odigramo još jednu dobru utakmicu, motivisano i da dođemo do nove pobede, pred seriju mečeva koje nas očekuju u oktobru i u ABA ligi i u Evroligi", rekao je Dangubić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije