All Star 2012. u Orlandu

All Star 2012. u Orlandu

Vodstvo američke profesionalne košarkaške NBA lige odlučilo je kako će se "All-Star" vikend 2012. godine održati u Orlandu, u novoj dvorani Orlando Magica Amway Centeru koja će biti otvorena u oktobru ove godine.

"Kao prvorazredno odredište kada je zabava u pitanju, te uz novu dvoranu, Orlando je očigledan izbor za svečanost slavljenja naše igre", rekao je povjerenik NBA lige David Stern.

Orlando je do sada samo jednom ugostio "All-Star" događaj, koji se sastoji od dvoboja najboljih igrača iz dviju konferencija, Istočne i Zapadne, te natjecanja u tricama i zakucavanju, i to 1992. godine.

Domaćin All-Star vikenda sljedeće godine je Los Angeles.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.